Peletirke

Peletirke

Visoka kvaliteta peleta, rjeđeservisiranje i brzo mijenjanje matrice osigurava Vam produktivnost Vašeg postrojenja. Prilagođeno prema zahtjevima kupca za proizvodnju kvalitetnih proizvoda!

Desetljećima se tvrtka Kahl uspješno bavi peletiranjem u poljoprivrednoj, prehrambenoj industriji te farmalogiji. Proizvodi su različitih dimenzija, vlage i volumena. Proizvod je stiješnjen kroz kalup pomoću rotirajućih valjaka i formiran u neprekidno vlakno kje rotirajući noževi sijeku na željenu dužinu. Želja za poboljšanjem kapaciteta, ekonomskom isplativosti te većom produktivnosti, tjera tvrtku KAHL za konstantnim razvojem tehnologije. Kahlovi strojevi za peletiranje su prikladni za peletiranje proizvoda koje se inače teško peletiraju.

Preše za peletiranje projektirane su za opću upotrebu različitih mogućnosti proizvodnje što se odnosi na njihovu strukturu, volumen, čvrstu povezanost najmanjih dijelova. Praškasti, vlaknasti, grudičasti, tvrdi i mekani materijali mogu biti stiješteni u peletrazličitih dimenzija.

Najčešći proizvodi za peletiranje su:

Tipovi pelet preša
Tehnički podaci
Idi na Vrh